Бойко Василев вдигна тайна сватба (Водещият се ожени за Албена Колчакова – Подробности)

Гласувайте за статията

На 50 години журналистът пак е младоженец

Бойко Василев отново е в отбора на семейните мъже.Мистър „Панорама” е минал пред олтара с колежката си Албена Колчакова, която си е добавила и неговата фамилия към собствената си с тире.

Брачният съюз между двамата журналисти минал под пълна секретност. На тържеството по случай венчавката присъствали само най-близките им. Младото семейство не искало да се шуми излишно покрай сватбата им защото Василев вече има един провален брак зад гърба си.

Бойко Василев и Албена Колчакова станаха законно семейство

С Колчакова станали двойка още преди четири години. Неслучайно се носеха слухове, че Албена му е любовница. И двамата работят е телевизията-майка където дамата е продуцент. И макар, че не искали да афишират връзката си клюкарите ги надушили. Но те признаха, че са заедно едва в края на 2019 г.

Тогава Бойко заведе новата си половинка на ВИП събитие на предприемачите братя Диневи. Тогава за първи път се появи публично с любимата си като преди това пазеше пълно мълчание защото не искаше да я намесва в тежкия си развод.

С първата си съпруга журналистът се раздели с много скандали. Молба за развод подаде той и дълго време след това не успяха да се разберат и да сложат край на брака си цивилизовано.

В публичното пространство още се носят градски легенди как двамата с Адриана си разменяли реплики пред съдебната зала по време на едно от съдебните заседания. Най-тежко водещият приел решението  на съдията сина му да остане да живее с майка си.

Пред известно време журналистът и по-младата с 12 години от него Албена били засечени в софийска клиника по репродуктивно здраве. И може би скоро ще чуем още хубави новини освен тези за сватбата.предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар