Майли Сайръс призна: Не знам как ни засяга пандемията от коронавирус, защото съм привилегирована звезда!

Гласувайте за статията

Майли Сайръс с неочаквано признание

Да кажеш на целия свят, че си привилегирована и в уникална позиция насред пандемия, и никой да не ти се разсърди за това? Това е чудо! Но не и за Майли Сайръс – една от най-влиятелните жени на планетата, която чистосърдечно си призна, че коронавируса не я е засегнал, както се е случило с много хора по света.

„Не съм аз човека, който може да дава оценка за последствията от пандемията. Нито имам право да се оплаквам от случващото се. Намирам се в уникална позиция и отлично си давам сметка за това. Да, животът ми в някои отношения е поставен на пауза, но за разлика от много хора аз имам покрив над главата си, храна, която да сложа на масата си и много пари. Така че не съм аз човекът, който може да оцени адекватно какво се случва в момента“, призна Майли в интервю за „Уолстрийт джърнъл“. Певицата сподели още, че се чувства привилегирована по отношение на кризата, през която светът преминава. Но и до голяма степен се чувства неудобно от този факт, затова и не се смята за човека, който трябва да прави оценка или да се оплаква от цялата ситуация.

„Сигурна съм, че много известни личности се чувстват като мен. Мисля, че ние нямаме право да говорим за последствията от пандемията, защото нашия живот не може да се сравни с живота на обикновените хора“, споделя още певицата.

Майли Сайръс с откровено признание за пандемията и привилегирования живот на звезда сн. Инстаграм

Майли Сайръс с откровено признание за пандемията и привилегирования живот на звезда сн. Инстаграм

Подобно на повечето знаменитости и Майли се старае по един или друг начин да помага на хората да преодоляват кризата с коронавируса. Най-често чрез музиката си или чрез разговори с други хора, за да им вдъхне кураж в трудните моменти. Но е категорична за едно – няма да спре да бъде истинска и да казва онова, което наистина мисли. Нищо чудно, че е толкова влиятелна и толкова хора по света я обичат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар