Силвена Роу с важна новина за „Мастършеф“ (Вижте какво разкри)

Силвена Роу с важна новина за „Мастършеф“ (Вижте какво разкри)
1 (20%) 1 vote

Силвена Роу разкри бъдещето на „Мастършеф“

Силвена Роу, която е част от кулинарното предаване „Мастършеф“, което се излъчва по Би Ти Ви, направи много важно разкритие за всички фенове, които следят шоуто. В официалните си профили в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм Силвена съобщи какво ще се случи с предаването.

Роу разкрива, че „Мастършеф“ ще продължи да се излъчва до 12-ти май. Останалите епизоди от този сезон на шоуто всички негови почитатели ще могат да видят чак през септември. „Кажете на всички! И такаааааа….. аз съм на линия всеки вторник, започвайки на 19- ти май, в 21:00 часа с рецепта за вас, която вие може да си приготвите в домашни условия! „Мастършеф България“ ще се излъчва само до 12-ти май и после отново през септември с останалите и най-вълнуващи епизоди!

Молба

Моля ви не бъдете разочаровани! Това са странни времена, в които живеем… Но аз ви предлагам, всеки вторник от 19.05 в 21:00 да се виждаме на живо на моята Инстаграм Instagram live, а аз ще имам подготвена за вас рецепта.

Силвена Роу разкри какво ще се случи с "Мастършеф" сн. Инстаграм

Силвена Роу разкри какво ще се случи с „Мастършеф“ сн. Инстаграм

Понеделниците ние ще се виждаме на моята Facebook live 21:00 часа на живо, а вторници на Instagram live 21:00 часа. Обичам всички! Прегръщам всички BG!“, пише Силвена, разкривайки какво предстои за кулинарното шоу „Мастършеф“, в което тя е част от журито, пише standartnews.com.

 

View this post on Instagram

 

Кажете на всички! И такаааааа….. аз съм на линия всеки вторник започвайки на 19 ти Май в 21.00 часа с рецепта за вас , която вие може да си приготвите в домашни условия! MasterChef България ще се излъчва само до 12 ти Май и после отново през септември с останалите и най- вълнуващи епизоди! Моля ви не бъдете разочаровани! Това са странни времена , в които живеем… Но аз ви предлагам , всеки вторник от 19.05 в 21.00 да се виждаме на живо на моята инстаграм Instagram live , а аз ще имам подготвена за вас рецепта. Понеделниците ние ще се виждаме на моята Facebook live 21.00 часа на живо, а вторници на Instagram live 21.00 часа. Обичам всички! Прегръщам всички 🇧🇬❤️ @official.btv @masterchefbg #masterchef #vegan #vegans #vegansofig #plantbased -#superfood #biohacking #bulgaria #russia #българия #веган #healthylifestyle #chef #chefs #chefsofinstagram

A post shared by Chef Silvena Rowe 🇦🇪روح دبي1 (@chefsilvena) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар