Нова драма в личния живот на Сюрея от сериала „Завинаги“

Нова драма в личния живот на Сюрея от сериала „Завинаги“
3.38 (67.5%) 8 votes

Двамата са се разделили окончателно

Нова драма разтърси личния живот на актрисата Аслъ Енвер, която изпълнява ролята на Сюрея в хитовия турски сериал „Завинаги“.

Сапунката се излъчва всяка делнична вечер от 20 ч. по Би Ти Ви.
Запознати издават, че Аслъ Енвер (Сюрея)и Мурат Боз, които няколкократно се разделяха и събираха, са сложили окончателно край на връзката си.

Сюрея

Двамата са се разделили окончателно

Популярната актриса от „Завинаги“, „Мечтатели“ и „Тайни“ и известният певец Мурат Боз се разделиха наскоро. Прави впечатление, че Аслъ е спряла да следва над 200 човека в социалната мрежа Инстаграм.

Сред тях е и певицата Хадисе, за която се твърди, че с Мурат в момента имат романтични отношения.
Аслъ (Сюрея) и Мурат се влюбиха на снимачната площадка на игралния филм „Братко мой“ през 2016 г.
Припомняме, че красавицата дори отказа да участва в продължението на поредицата през 2017 г. Тя посочи като основна причина за отказа си именно фактът, че по това време бе в лоши отношения с любимия си.

Припомняме, че Аслъ Енвер (Сюрея) беше омъжена за актьора Биркан Сокуллу („Малки тайни“, „С Русия в сърцето“) от 2012 до 2015 година.

Тази вечер любителите на сериала „Завинаги“ ще станат свидетели на това как Фарук се обажда на Адем, за да го покани на традиционния семеен пикник. Сюрея е изключително щастлива от този факт, а Дилара съветва Адем да се довери на Фарук, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар