Йонко Иванов направи гневно питане за убийството на Милен Цветков

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че родителите също носят вина в такива случаи

Председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов направи гневно питане, свързано с убийството на журналиста Милен Цветков.

Коронавирусът ще отмине, но войната по пътищата винаги ще е тук, докато не се вземат необходимите мерки.
Нелепата катастрофа, в която загина Милен Цветков, е по вина не само на Кристиан, но и на майка му.
В това бе категоричен председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов пред „Денят ON AIR“.

Йонко Иванов

Той е категоричен, че родителите също носят вина в такива случаи

„Обществото трябва да си зададе въпроса „с тези мамини синчета какво ще правим?“ Трябва да се насади мнението, че родителят е този, който е виновен, а не детето. Защото родителят е този, който е видял, че детето употребява наркотици и алкохол. Но въпреки всичко той, на базата на богаташеството, си е дал автомобила или е дал възможността на неговото прекрасно дете да бъде убиец по пътя“, подчерта Йонко Иванов.

Според председателя на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка, трябва да влезе в сила обучението през целия живот.
Както и министърът на образованието и министърът на транспорта трябва да вземат мерки за предотвратяване на подобни инциденти.

По думите му в училищата трябва да се набляга на поведението на пътя на бъдещите шофьори.
„Някой направи ли си труда да види как Кристиан е слязъл от Витоша, с каква скорост е карал по булевард „България“? Дали е минал през трасето на Южния парк и дали е спрял на светофара на предната улица?“, попита Йонко Иванов.

Според него изолацията покрай коронавируса вероятно е направила шофьорите по-лениви и връщането им на пътя да е рисково, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар