Емилия с трогателни думи към Жорж Башур (Певицата разкри какво иска за своя любим)

Гласувайте за статията

Емилия поздрави и всички българи  по случай Гергьовден

Емилия поздрави всички българи по случай Гергьовден. Поп фолк изпълнителката не пропусна да поздрави и своя любим мъж Жорж Башур, който днес е именник.  „Гергьовден е! Пролет е! За живота, за любовта и за вдъхновението няма прегради.

Няма ограничения. Красотата на природата ни съживява. Дава ни надежда. За развитие към по-добро. След тъмното идва светлото. След лошото – доброто. Бъдете светли, бъдете добри и дарявайте любов на всеки и всички около вас! Честит празник на всички българи! НЕ НАВЕЖДАЙТЕ ГЛАВИ, БЪДЕТЕ ГОРДИ И ВИНАГИ ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ ДОБРОТО ПОБЕЖДАВА . СМЕЛИТЕ СИ ИМАТ ВСИЧКО И СМЕЛИТЕ ПОСТИГАТ ВСИЧКО“, пише Емилия в социалната мрежа Инстаграм.

Поп фолк изпълнителката завършва своята публикация с мило пожелание към своя любим Жорж Башур като му пожелава само едно нещо и то е да бъде здрав. „Честит празник на моята ЛЮБОВ! Бъди здрав! Само това искам за теб!“, пише изпълнителката, за да поздрави своя съпруг по случай личния му празник.

Певицата не беше публикувала нищо в своя профил в социалната мрежа Инстаграм от близо месец. Последното, което Емилия е качила в профила си в социалната мрежа, преди Гергьовден е клип, в който тя призовава всички да си стоят вкъщи и да спазват мерките, въведени от щаба за да ограничим до колкото е възможно разпространението на коронавируса.

Смирение

В него певицата призовава да се смирим  да си останем вкъщи докато ситуацията се успокои. „Смирете се и изпитвайте любов и състрадание към другите, казвам ви го от опит. Моето семейство премина през страшна трагедия. Да не мислите, че ние не сме преминали през ярост и гняв? Да не мислите, че не сме били гневни на държавата, на състоянието на пътищата и на условията, в които живеем?“, казва Емилия в клипа и допълва, че любовта и смирението са единствените неща, които са ги съхранили в онзи труден момент, през който са преминали. Емилия дава подкрепата си за генерал Мутафчийски и мерките, които е въвел.

Емилия с трогателни думи към Жорж Башур по случай имения му ден сн. Инстаграм

Емилия с трогателни думи към Жорж Башур по случай имения му ден сн. Инстаграм

Едва днес на Гергьовден певицата отново използва социалните мрежи, за да поздрави както българите по случай празника, така и съпруга си по случай имения му ден и да пожелание на феновете си да бъдат смели, а на Жорж Башур най-вече да е здрав.

 

View this post on Instagram

 

#ОстаниВкъщи #StayHome

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар