Ники Кънчев стана съорганизатор на благородна кампания

Гласувайте за статията

Всеки, който почувства тази кауза като своя, може да я подкрепи

Известният тв и радио водещ Ники Кънчев стана съорганизатор на изключително благородна кампания.

Напоследък са все повече популярните лица, участващи в инициативата „Защото сме хора”.
Тя набира скорост не само в София, но и в страната.

Ники Кънчев

Всеки, който почувства тази кауза като своя, може да я подкрепи

Всичко започва преди няколко седмици, с няколко хляба, оставени на метростанция „Младост“. Към днешна дата в благородната кауза освен обикновени хора, се включват и все повече популярни лица от различни сфери.

Ето какво разказаха за „life stories“ част от организаторите на кампанията и един от най-дейните поддръжници на каузата – Ники Кънчев.
„Това са прекрасните дами от „Защото сме хора“ – вижте ги, 4 прекрасни българки, но … някак малко сме мъжете тук. Иска ми се още мъже да има. Не знам дали ги е страх или не, дали ги мързи или не, но тези момичета имат много по-големи сърца от мъжете! Успех, обичам ви, действайте!“

Те вярват, че доброто е заразно!

“Вярваме, че доброто е заразно! Всичко започна от снимка на оставени от един страхотен господин 20 хляба на метростанция „Младост“. Видяхме я в социалните мрежи – искаме да благодарим и на тях, ето че те всъщност служат и за хубави дела.“. Това разказва Соня Чакърова, която е доброволец и съорганизатор на инициативата „Защото сме хора“.

„Така се роди идеята и започнахме всеки ден да купуваме малко храна – първо с наши средства и със средства на наши приятели. След като и Ники Кънчев се включи към нас имаме огромна подкрепа от известни лица, от собственици на ресторанти.

Отново да кажа, ние не делим хората на известни и неизвестни – те са разпознаваеми лица, но са и също много големи хора.“
Сред хората, които вече са подкрепили инициативата са Кубрат Пулев, Ирина Флорин, Ива Екимова, Любо Ганев, Златните момичета, Явор Бахаров, попфолк певиците Десислава и Гергана, както и много други.

„Нашият призив е, ако това, което правим докосва хората по някакъв начин, нека да дойдат на „Орлов мост“. Могат да го направят всеки ден в 18:30 часа, да оставят храна и да помогнат на хората в нужда. Никого не насилваме, ние не сме хора, които искат помощ. Ние си решихме че ще разказваме за нашата инициатива и който почувства тази кауза като негова е добре дошъл при нас!“, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар