Започна се! Три трупа след адско меле на пътя

Гласувайте за статията

Навръх Гергьовден трима души издъхнаха на пътя

Първият ден от вдигането на КПП-та бе белязан с адско меле на пътя.

Според първоначалната информация при адското меле са загинали три жени. Пътнотранспортното произшествие се е случило около 11.50 ч. днес по пътя между селата Грънчарово и Секулово.

меле

Навръх Гергьовден трима души издъхнаха на пътя

Трагичната новина бе съобщена от Областната дирекция на МВР в Силистра. Според първоначалните данни лек автомобил “Рено“, управляван от 46-годишна жена, е навлязъл в насрещната лента и се ударил челно в лек автомобил “Фолксваген -Каравел“.

Загинала е шофиращата „Рено“-то и нейните спътнички на 74 и на 78 години. Шофьорът на другия автомобил е със съмнение за счупен крак. Изясняват се причините за произшествието. По всяка вероятност пътната настилка е била хлъзгава заради дъжда, който се сипе цял ден.

Преди броени минути станаха ясни имената на трите жени, издъхнали при адското меле на пътя. Това са Драгомира Георгиева, Недка Драгнева и Стоянка Петранова, съобщава Фейсбук страницата на читалището в Секулово, пише blitz.bg.

От Пътна полиция предупреждават водачите да бъдат изключително внимателни. Предвид, че от днес бяха премахнати КПП-та на областните градове, се очаква сериозна натовареност на трафика по пътя. Карайте внимателно и със скорост, съобразена с пътната обстановка, за да стигнете там, накъдето сте тръгнали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар