Корнелия Нинова се фука с луксозна придобивка (Фото)

Корнелия Нинова се фука с луксозна придобивка (Фото)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова пръсна цяло състояние за луксозна придобивка

Корнелия Нинова се фука с луксозна придобивка

Корнелия Нинова се фука с луксозна придобивка

Корнелия Нинова похарчи цяло състояние за дизайнерски аксесоар. Лидерката на БСП притежава златни очила за над 10 000 лв.

Рамките за диоптрични очила са най-голямата й страст, узна Ретро.бг.

От години социалистката, която има проблеми с очите, колекционира очила. Засега тя е категорична, че няма да се подложи на лазерна операция и предпочита да носи очила.

Корнелия Нинова не се задоволява само с един чифт маркови очила. В колекцията й присъстват модели на прочутата френска модна къща „Картие“.

Разпознати споделят, че тя разполага с поне 3 ювелирни модела на марката.

Само един чифт от тези очила струва 2698 долара, което се равнява на 4823 лева. Другите два модела на „Картие“, които са собственост на социалистката, също имат златото. Те са на стойност 2176 лева и 2000 лева.

Отлично осведомени източници разкриват, че Корнелия Нинова лично избирала и купувала аксесоарите си. Тя е редовен клиент на магазин на „Картие“ в центъра на София.

За кратко социалистката се пренасочила към друга, не по-малко скъпарска марка – „Гучи“, докато любимият й магазин бе затворен.

Във въпросните цени на закупените от нея очила не са включени стъклата. За тях Нинова отделно харчи по няколко стотачки и никога не прави компромис с качеството.

„Уж защитава бедните и онеправданите, а се кичи с аксесоари и бижута за хиляди левове“, коментират гневно представители на партията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар