Бременната Луиза Григорова не може да повярва: Ето какво съобщиха за бебето й!

Бременната Луиза Григорова не може да повярва: Ето какво съобщиха за бебето й!
5 (100%) 1 vote

Луиза Григорова не може да повярва, че очаква момче в женското царство!

Чаровната актриса Луиза Григорова съобщи, че чака момче само две седмици, след като официално обяви новината, че ще става майка за първи път.

Луиза Григорова

Луиза Григорова не може да повярва, че очаква момче

„В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”. За това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях – мама и сестра ми.

Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство”. Това написа звездата от „Диви и щастливи” в социалните мрежи.

„Някои хора са ми казвали, че не искат за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент. И от самото начало питах лекарката си. Която естествено нямаше как да ми даде отговор в 9-та седмица”, обясни още актрисата, която вече показа и бременното си коремче.

Григорова използва разхлабването на мерките, за да се разхожда в парка, но си призна, че спи до късно, не само заради бременността, но и защото в момента е безработна.

„Вече търся всевъзможни начини за опознаване с човечето. И се оказва, че има много изследвания, които доказват, че реагира не само на звуци, а и на допир, движения и други.

А аз от своя страна мога да помагам за развитието на сетивата и мозъка му, още докато е в корема”, споделя още бъдещата мама. Която направи своя любим Мартин Макариев най-щастливия мъж.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар