Димитър Рачков паранояса

Гласувайте за статията

Той си прави тестовете в частна лаборатория

Известният актьор и тв водещ Димитър Рачков паранояса.

От близкото му обкръжение издават, че само до момента, той е броил над 1000 лева за тестове за коронавирус.

Комикът всяка седмица си прави превантивно изследвания, тъй като бил хипохондрик. Поради тази причина той нонстоп изпитвал тревожност по отношение на здравето си.

Димитър Рачков

Той си прави тестовете в частна лаборатория

Тестовете Димитър Рачков правел в частна лаборатория, като всеки от тях струвал около 120 лв.
Парите обаче за него нямали значение, когато ставало въпрос за здравословното му състояние. Изживяването не било приятно, а моментите до излизането на резултатите минавали като векове.

Все пак Рачков бил спокоен, че поне досега не дал нито един положителен резултат. Въпреки това няма намерение да спре с практиката да се тества, макар да не проявявал симптоми.

„Имаме семейства, деца. Нищо човешко не ни е чуждо и се притесняваме и ние“, обясниха водещите на „Като две капки вода“. Това се случи, след като като фен ги попита дали се страхуват от COVID-19 по време на тяхно живо интервю във фейсбук.

Относно ежеседмичните си тествания Рачков обясни, че тъй като продължава да води активен социален живот покрай работата и всяка седмица застава на сцената на „Капките“ за поредния лайф, иска да е сигурен, че близките му са в пълна безопасност.

Покрай предаването той общува с десетки хора – гримьори, стилисти, режисьори, оператори, монтажисти и какви ли не. И макар Маги Халваджиян, който е продуцент на шоуто, да е задължил целия си многоброен екип задължително да носи маски и ръкавици по време на работа, все пак съществува опасност от пламване на заразата.

Зуека понасял ситуацията доста по-умерено и не бил излишно тревожен. Самият той разкри, че колегата му Рачков бил вманиачен на тема здраве. Дори при нормални условия често посещава лекарските кабинети, защото сам си внушавал, че имал симптоми на какви ли не болести, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар