Гала пръсна луди пари за…

Гласувайте за статията

Инвестицията й донякъде е разумна

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, направи изключително щедър подарък, за който пръсна луди пари.

Истината е, че Гала подари на майка си нов апартамент. Тв водещата решила да купи на родителката си просторен апартамент в столицата, в който тя да остарява комфортно.

Гала

Инвестицията й донякъде е разумна

Това се случва, след като дълги години майка ѝ обитавала нейното жилище, в което тя съжителства с втория си мъж Стефан и дъщеря си Мари. Очевидно домът на Гала е станал твърде тесен за толкова много народ и тя се решила на сериозната инвестиция.

Покупката на апартамента всъщност донякъде се оказва и разумна. Имайки предвид, че майката на Гала, която е възрастна и попада в рисковата група, може да кара карантината сама, отдалечена от близките си.

От една страна, водещата на „На кафе“ по този начин се чувствала спокойна, че няма как да я зарази, тъй като тя не е спряла да работи. За всекиго е ясно, че в работата й тя ежедневно се среща с десетки хора. От друга страна пък ѝ било изключително мъчно, че не можела да я прегърне.

С тъга в очите Гала отишла пред вратата на майка си преди дни, когато възрастната дама празнувала своя рожден ден, за да ѝ честити и да я изненада. Придружили я още дъщеря ѝ Мари и племенницата ѝ. Трите обаче не се доближили на по-малко от 2 метра от рожденичката. Дали по една наздравица от разстояние и екипирани с маски.

Тв водещата няма търпение да гушне родителката си, която в последните години е нейна единствена опора. Припомняме, че баща ѝ почина внезапно преди време от алергичен шок, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар