Кейт и Уилям с нови разкрития за семейния си живот (И защо всъщност си тръгнаха Меган и Хари?)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям направиха интересно разкритие за семейния си живот

Кейт и Уилям разкриха любопитна тайна от семейния си живот. Оказа се, че двойката не е планирала да кръщава сина си Джордж, но заради натиск от страна на семейството се принудили да го направят.

Херцогинята на Кеймбридж споделила пред приятелки неотдавна, че при раждането на първото си дете, много искала да го кръсти Александър. От двореца обаче я предупредили, че кралица Елизабет няма да одобри това име за първо. И я посъветвали да кръсти бебето на бащата на кралицата. В крайна сметка, след часове дискусии и уговорки, малкият принц носи името Джордж Александър Луис Маунтбатън — Уиндзор. А у дома всички го наричат Дейви.

При раждането на принцеса Шарлот също имало подобна дискусия. Кралската двойка не планирала момиченцето да се казва Шарлът, но за да зарадват семейството и най-вече принц Чарлз, който бил на седмото небе, че има внучка, съпрузите я кръстили на дядо й. Всички си спомнят колко щастлив бе принцът и почти не напускаше двореца Кенсингтън след раждането на внучката си. А каквито и търкания да е имало между него и Кейт, след раждането на дъщеря й всичко бе простено и забравено.

Малкият Луи обаче се оказа най-скъп за Катрин. С него тя получи шанс най-накрая да кръсти името, както на нея й се иска. И тя избра то да носи името Луи, без този път да има някакви ограничения от двора. А останалите уважиха избора й.

Кейт и Уилям с интересни разкрития за семейството си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт и Уилям с интересни разкрития за семейството си сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Що се отнася до принц Хари и Меган Маркъл, Кейт и Уилям неохотно признаха, че двойката от самото начало не е искала да остава в двора. Херцогинята положила усилия да се адаптира към новия начин на живот, но с времето осъзнала, че не е готова да плати толкова висока цена за статута си. И се опитала по най-бързия начин да се откъсне от него. А Хари дори не се замислил, решавайки да загърби всичко. И да започне нов живот от другия край на океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар