Ужасяващи новини навръх Гергьовден!

Ужасяващи новини навръх Гергьовден!
5 (100%) 1 vote

Съобщиха ужасяващи новини навръх Гергьовден, болните се увеличават!

Лоши новини съобщи секретарят на Националния оперативен щаб Димо Димов навръх Гергьовден. Цели 69 са новозаразаните у нас за изминалите 24 часа. Те са от 12 области, разпределени по следния начин:

София – 14, Пазарджик – 14, Благоевград, Ямбол – 8, Видин, Кюстендил – 7, Хасково – 5, Сливен – 2, Бургас – 1, Плевен, Смолян и Стара Загора – също по 1 случаи.

В Хасково и Благоевград са заразени по две деца между 2 и 15 години. Коронавирус е установен и при 9 нови медици – 7 в Пазарджик и във Видин – 2.

Така общият брой на заразените с Ковид-19 в страната вече е 1758. Новите излекувани от коронавирус инфекцията са 18.

Трима души са починали за последното денонощие – мъж на 80 години от Велико Търново с множество заболявания,мъж на 61 години от Габрово, както и 71-годишен мъж от Сливен.

Припомняме, че тази нощ паднаха КПП-тата в цялата страна и вече може да се пътува свободно. Това се случи със заповед на здравния министър Кирил Ананиев.

От МВР днес заявиха следното: „Не са премахнати всички КПП-та. В един от кварталите на град Ямбол остава да функционират няколко КПП-та. На 21 март бяха обособени КПП-тата. За този период до момента са върнати над 230 000 водачи“.

Властите побързаха да направят и уточнение, че мерките няма да паднат окончателно: „Проверките на декларациите ще продължат и след падането на КПП-тата“. Ще останат и засилените проверки по пътищата.

36 служители на МВР са с положителни проби за коронавирус, а 28 от тях вече са излекувани, предава Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар