Криско тренира усилено по време на изолацията (Рапърът със специален хранителен режим)

Криско тренира усилено по време на изолацията (Рапърът със специален хранителен режим)
4 (80%) 1 vote

Криско свалил 15 килограма само за няколко месеца

Криско е успял да свали 15 килограма само за няколко месеца. Рапърът сподели, че благодарение на тренировките шест пъти в седмицата и своя хранителен режим, той изглежда и се чувства по-добре.

В момента Криско показва в YouTube как спортува заедно с инструктора си Сами Хосни. „Това е ново начинание за мен и съм много зарибен. Започнах малко преди да стане актуална тази тема в нашата страна. Започнахме да заснемаме това нещо, защото повечето хора стават в един момент здрави, силни с хубави тела – общо взето не показват процеса, а крайния резултат“, обясни той пред Нова телевизия.

Изпълнителят обяснява, че стоейки вкъщи е намерил повече време за семейството и въпреки изолацията не спира да работи. „Правя много неща, като изключим извънредното положение и всички негативи от него – всъщност може да извлечем доста – да намерим повече време за близките си, за себе си, което е изключително важно. За един артист е добър период, защото може да се затвори и да твори“, коментира Криско.

Той разкрива, че прекарва доста време с дъщеричката си Амая, която вече говори. „Излязоха й два зъба наведнъж. Тя е много дисциплинирана. Първата й дума е „тата“, казва Криско. Рапърът споделя, че изключително много разчита на бабите и дядовците, които забавляват малката Амая по телефона, предават от tialoto.bg.

Криско свалил 15 килограма за няколко месеца сн. Инстаграм

Криско свалил 15 килограма за няколко месеца сн. Инстаграм

Клипове как тренира Криско пуска и в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. А феновете се шегуват с рапъра, че трябва да викат линейка и че ще си „секне кръста“, ако не внимава. Други пък наричат Криско „Батка“, „Габровка батка“ или „Машина“, гледайки го как тренира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар