Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин говорят открито за брачните си проблеми (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин „свалят картите си на масата“ с видео поредица по Фейсбук

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Болдуин споделят открито за проблемите, за брака си и за съвместния си живот в поредица във Фейсбук Уоч, съобщава „Ройтерс“. Поредицата „Бийбър по Уоч“ започна в понеделник с първия от 12 епизода.

Те са заснети в дома им в Торонто. Там Джъстин и Хейли са в изолация заради пандемията от коронавируса. В първия епизод съпрузите са на лодка в езеро, недалеч от родния дом на Джъстин и говорят откровено за предизвикателствата и предимствата на брака.

„Има много неща, върху които трябва да работя. За прошката, за изневярата, за несигурността, която дори не осъзнавах, че изпитвам, преди да взема решение да прекарам живота си с теб. Осъзнах, че в живота си имам бели петна, за които дори не съм и подозирал“, казва Бийбър на Болдуин.

Бийбър, който е на 26 години, и 23-годишната Болдуин, се срещат като тийнейджъри. Те са  посещавали една църква. Започват да излизат сериозно преди две години. Канадският певец и манекенката сключиха брак през 2018-та година на частна церемония и през септември 2019-та година вдигнаха пищна сватба със семействата и приятелите си.

По-рано през годината певецът пусна документална поредица от 20 епизода в YouTube, в която показва работата си върху първия албум за последните четири години „Changes“ („Промени“).

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин споделят открито брачните си проблеми в специална поредица във Фейсбук сн. Инстаграм

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин споделят открито брачните си проблеми в специална поредица във Фейсбук сн. Инстаграм

Джъстин Бийбър се сдоби със световна слава едва 13-годишен, след което стана ясно, че се е пристрастил към наркотици. След поредица от арести и противообществени прояви, Бийбър внезапно прекрати световното си турне през 2017-та година. Той обясни, че има нужда от почивка, припомня БТА. Оттогава Джъстин Бийбър заговори открито за проблемите си с наркотиците, депресията и славата, пише life.dir.bg.

 

View this post on Instagram

 

Sharing our quarantine with you guys. #TheBiebersonWatch ep 1 on my Facebook

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар