Калина и Емил от „Един за друг“ с нови разкрития за връзката си (Как ги е променило участието в шоуто?)

Гласувайте за статията

Калина и Емил от „Един за друг“ разкриха как ги е променило участието във формата

Калина и Емил са една от най-чаровните двойки в предаването „Един за друг“ и бързо станаха любимци на зрителите. За огромно съжаление на феновете, двойката отпадна от надпреварата. Те обаче дадоха специално интервю, в което разкриха как ги е променило участието в шоуто и какво са разбрали за любовта.

„Участието в предаването със сигурност засили връзката ни, защото ни подложи на изпитания, през които не бяхме преминавали досега. Хората може би подценяват предизвикателствата във формата, но за мен те са тясно свързани с „живия живот“ и дават много ясна представа що за човек е половинката ти и до колко можете да разчитате един на друг в конкретна ситуация“, казва Емил за взаимоотношенията си с Калина след напускането на „Един за друг“. „Участието ни в предаването не промени отношенията ни, а ги затвърди“, разкрива Калина.

Неподозирани качества

Във формата двамата са открили и по едно неподозирано качество в другия. „Във формата разбрах, че с Кики заедно сме много по-добри, отколкото поотделно, което за мен като мъж винаги е било трудно да проумея и призная“, споделя Емил. „Опитвали сме неведнъж да спрем цигарите неуспешно и смятах, че има слаба воля. Показа ми, че има силна воля за самоконтрол, когато реши“, споделя Калина.

Кики и Емо споделят и как те се справят със ситуацията в момента и изолацията, в която сме поставени. „Ситуацията в момента ни кара да обръщаме внимание на неща, за които досега не ни е оставало достатъчно време. Мисля, че най-добрият вариант е всеки да намери нещо, както полезно, така и приятно за вършене.

Във всеки дом има по нещо за отремонтиране или подобрение. Много хора са имали идеи за бизнес от вкъщи, който досега е изглеждал несъстоятелен. Музика, рисуване, книги… Могат да се измислят много неща, които да направят такъв период полезен“, казва Емил.

„Ние се вдъхновяваме от музика и слънце. С тези два фактора креативността в нас се събужда и това се отразява добре на двора и дома ни като цяло. Малките ремонти, които сме оставяли сякаш за сегашната извънредна ситуация“, казва Кики.

Калина и Емил от "Един за друг" разкриха как ги е променило участието във формата сн. nova.bg

Калина и Емил от „Един за друг“ разкриха как ги е променило участието във формата сн. nova.bg

Двойката споделя и нещата, без които една връзка не може. „Силна любов, страст, привързаност, компромиси, работа в екип“, разкрива Емо, своите пет неща за една връзка. „Една връзка според мен не може без доверие, разбирателство, общи щастливи мигове, прегръдки и компромиси, разбира се“, категорична е Кики, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар