Емануела открехна завесата около личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Емануела разкри кой е най-голямата й любов и разделена ли е с Мартин Николов

Емануела открехна завесата около личния си живот. Поп фолк изпълнителката най-сетне призна, че е разделена с последното си гадже Мартин. Тя хвърли истинска бомба като обяви, че най-голямата любов в нейния живот е бил бащата на втория й син Димитър Динев.

В напълно откровен разговор с феновете си поп фолк изпълнителката бе категорична, че все още вярва в любовта и мечтае да се влюби отново така, както го е преживяла с Динев-син. Емануела обаче категорично заявява, че не се сърди на последния мъж до себе си Мартин, известен като Елвиса, за това, че й е кръшкал.

Емануела е наясно, че той е бохем с вкус към красивите дами. Но феновете на певицата не са така благосклонни към него и директно го обявяват за пълен глупак, щом е изневерил на певицата. Иначе поп фолк изпълнителката не изключва възможността един ден с Динев да си дадат шанс за ново начало.

Припомняме, че Емануела роди втория си син Димитър-младши в началото на 2015-та година. Само няколко месеца по-късно родителите на бебето се разделиха. А по-късно поп фолк изпълнителката се оплака, че таткото не се грижи достатъчно за бебето. Двамата и до днес водят борба в съда за настойничество над детето, като Динев печели, но изпълнителката обжалва.

Емануела открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Емануела открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Преди по-малко от три години пък в живота й се появи богаташкия син Мартин Николов. Той дори влезе в „Биг Брадър“ заради нея. Слуховете за тяхната раздяла се появяват периодично и двамата ту се събират, ти се разделят. С днешна дата е ясно, че Емануела е готова за нова любов, която обаче може да се окаже и стара в лицето на бащата на втория й син Димитър Динев, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емануела открехна завесата около личния си живот (Вижте какво разкри)”

  1. Елена Е

    май 05. 2020

    Тази не се научи да си прави веждите,още от историята с Роберт.

Добавете коментар