Бомба: Асен Блатечки сравни Ваня Джаферович с Брад Пит! (виж тук)

Гласувайте за статията

Блатечки и Джаферович станаха добри приятели покрай сериала!

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки сравни Ваня Джаферович с холивудската звезда Брад Пит. Причина за това се оказа ролята на риалити героя в сериала “Ягодова луна”, където двамата с Асен си партнират.

Блатечки

Асен Блатечки и Ваня Джаферович много се сдушиха

Подобно на световноизвестния секссимвол Ваня “играл само с поглед”. Това шеговито заключил 49-годишният актьор, който се изявява като шеф на пожарната в продукцията на Нова.

“В последните епизоди ще се види малко повече от моя герой, хората ще могат да се насладят на тази велика актьорска игра (смее се). Има една сцена, в която минавам с поглед, както казва Асен Блатечки – “Ваня играе Брад Пит”. Ще бъде много интересно, както и за мен. Надявам се на хората да им хареса”, споделя победителят в “Сървайвър: Камбоджа” в предаването “На кафе”.

Джаферович признава, че кризата с COVID-19 в известна степен е засегнала семейния бюджет. В създалата ситуация неговата съпруга Евгения изкарва повече пари. Бизнесът с фитнес зали на бившия футболист е стопирал.

“Малко е странна цялата тази ситуация, защото ние сме доста засегнати. Някои бизнеси работят, дори непълноценно – като ресторантите с доставки. Ние няма как да правим това нещо.

Нашият персонал е без работа. Не виждам причина салоните да работят, а ние не с по-малка група хора. Не знам как ще издържим”, коментира той. Преди броени дни любимата му жена стартира ново начинание.

Евгения Джаферович  сподели, че започва проект, в който ще обучава бъдещи гримьори. Това всъщност е идея на Жени, както я наричат близките й, от много време, но едва сега намира възможност за реализацията й.

Източник: Монитор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар