Васко Василев трогна България до сълзи! (още подробности)

Васко Василев трогна с това, което направи
0

Постъпката на Васко Василев е затрогваща!

Виртуозът на цигулката Васко Василев се раздели с косата си и се обръсна собственоръчно с машинка нула номер в ефир. Музикантът се сдоби с новата си прическа на живо в предаването „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви.

Васко Василев
Васко Василев трогна с това, което направи

Васко предложи на гологлавия водещ да дарят по 5000 лв. за медиците в „Пирогов”, които се борят с коронавируса. Цигуларят грабна машинката за подстригване и пред камерите собственоръчно обръсна главата си.

Васко изпълни желанието на водещия и си направи пънкарска прическа, оставяйки си върху главата си само малко коса.

„Речено-сторено! Убеден съм, че това е най-смисленото подстригване в живота ми, а освен това беше и приятно!”, написа в социалните мрежи цигуларят и публикува документ, потвърждаващ, че е направил дарението.

Извънредното положение заварило Васко в дома му във Валенсия. От шест седмици музикантът прекарвал времето си затворен вкъщи. Запълвал го с ежедневно свирене и контакти с публиката си в интернет.

„За сега не излизам много на балкона да свиря, понеже всички излизат и пеят, а аз не мога да се сравнявам с фламенко артистите и тази нация. Но те знаят, че съм тук, защото съм свирил много фламенко с „Чамбао”, които са ми били на гости. Така че съм в добра среда”, сподели Василев.

Творецът показа на Николаос и как с помощта на кори за яйца е направил изолация в жилището, за да може да свири, без да притеснява съседите, пише вестник Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.