Вижте с каква екстра се уреди Николай Банев в затвора

Гласувайте за статията

Николай Банев се уреди с нова екстра в затвора

За новата придобивка на Николай Банев стана ясно от определение на Апелативния съд. Олигархът ще има право да внесе в килията си специален ортопедичен матрак.

Николай Банев закъса със здравето

Николай Банев закъса със здравето

Заради болки в кръста той е бил прегледан от невролог. Специалистът препоръчал специален матрак, който ще облекчи напрежението в гръбнака. Николай Банев получил разрешение от управата на ареста към Софийския централен затвор и много скоро ще се сдобие с удобния матрак, пише „България днес“.

Милионерът се оплаквал от болки в долната част на гърба. Това е причината той да напусне ареста. Банев е бил прегледан в няколко частни клиники. Лекарите са установили, че болката му се дължи на доброкачествен тумор – липом, който е необходимо да бъде отстранен оперативно.

Заради наложеното извънредно положение и отмяната на планови операции, съдът отхвърли молбата на Николай Банев да бъде освободен, за да се оперира.

Според магистратите има вероятност олигархът да се укрие, ако бъде пуснат на свобода. По делото срещу него предстои да бъдат разпитани около 150 свидетеля, което допълнително усложнява процеса.

Съпругата на милионера Евгения Банева успя да се измъкне. Тя се оплака от лошите условия в килията си и изтъкна, че има здравословни проблеми, които не позволяват да живее в подобна среда. Магистратите уважиха молбата й и тя бе освободена, за да се лекува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар