Как Васил Божков направи Лилана милионерка?

Гласувайте за статията
Вижте как от креватно коте Лилана стана финансова тигрица

Как след едни голи снимки за еротичното списание „Плейбой“ едно момиче с посредствена музикална кариера се превръща в мастита бизнесдама, управляваща десетки милиони левове? – пита в. „Уикенд“.
„Питайте Васил Божков, който надниква отвъд тялото за грях на Лилана и инвестира в уменията й на финансова тигрица. От негова държанка Лиляна Деянова се превръща в играч, който контролира сериозен бизнес“ – отбелязва изданието.

Лилана се разделя с кариерата си на певица през 2004 г., след като е поканена на среща в офиса на олигарха на ул. „Московска“. Тогава едва 20-годишната мадама явно проумява, че е родена за далеч по-високи цели… Цяла България разбира коя е, след като преди година се оказа, че нейна фирма ще събира тол таксите по българските магистрали.

Агенция „Пътна инфраструктура“ сключи договор с фирмата „Телетол“, а в нея се оказа, че най-големият дял се държи от нейна фирма. Лилана щеше да продава електронни винетки като подизпълнител срещу комисионна от 7%, какъвто е бил стандартния процент. По този начин фирмата на Лилана става вторият национален участник в събирането на пътните такси след „Интелигентни трафик системи“ ЕАД. Експерти изчислиха, че метресата на Васил Божков ще прибира по 50-70 млн. лева от продажбата на електронни винетки. След като се намериха опоненти, Лилана обиколи телевизиите, облечена в невинно бяла блузка, да обяснява колко трудно се прави бизнес в България.

Лилана бе задържана за източване на евросредства

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар