Хилда Казасян: Не понасям занимаването на хората с личния ми живот (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Хилда Казасян с най-хубавия си рожден ден по време на изолацията

Дори и в тези трудни времена Хилда Казасян успява да запази аурата си на усмихнат и приветлив човек. Според нея това са качества, с които се раждаш. „Това са качества, с които се раждаш. Важното е да не спираш да намираш ежесекундно поводи, с които да ги подхранваш и да ги съхраниш живи в теб.

А такива има навсякъде около нас. Въпрос е само да ги виждаш“, споделя Хилда. Тя е категорична, че не обича да говори за личния си живот и споделя как преминава през трудните моменти в живота си. „Не понасям занимаването на хората с личния ми живот, както и аз самата да бъда занимавана с нечий друг такъв.

А как се справям в тежките ми периоди – затварям се сама вкъщи, изживявам ги пълноценно… пък и аз съм все пак овен, а овенът обича да казва: „Утре е нов ден“, споделя още Хилда. На 27-ми март певицата посрещна рождения си ден. Тя не крие, че това е бил един от най-хубавите й рождени дни, който е посрещала през живота си.

Рожден ден

„Всъщност, ако трябва да бъда съвсем честна, това е един от най-хубавите ми рождени дни. Имах абсолютно основателно оправдание да направя това, което всъщност обичам най-много, а то е да си бъда вкъщи. Бях с най-скъпото си същество – дъщеря ми, и с един нов член на нашето семейство, който се появи в деня преди рождения ми ден – изумително симпатичното и смешно, вече най-любимо куче на света, Бигли. Истината е, че никога няма да забравя този си рожден ден“, разкрива Хилда.

Хилда Казасян с един от най-хубавите си рождени дни по време на изолация сн. Фейсбук

Хилда Казасян с един от най-хубавите си рождени дни по време на изолация сн. Фейсбук

За своите години тя е научила, че никак не е трудно да бъдещ щастлив. „Всъщност, ако всички, които обичаш са живи и здрави, това, да бъдеш щастлив не зависи от нито едно друго външно обстоятелство. То е вътре в теб и ако не го потърсиш, ако не го намериш и не си позволиш да го изживееш, то значи ти трябват поне още 50 години“, категорична е Хилда, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар