Мариана Маринова изкарала коронавируса: Бях много зле! (още разкрития)

Мариана Маринова разказа, че се чувствала наистина ужасно
0

Мариана Маринова изкарала коронавируса, била много зле!

Участничката във „Фермата” и създателка на конкурса „Мис Силикон“ – Мариана Маринова се разболяла тежко точно в разгара на пандемията от коронавирус в България. И решила да избяга от София.

Мариана Маринова
Мариана Маринова разказа, че се чувствала наистина ужасно

„Имах късмет да съм на готино, свято място. На четири минути съм от Черепишкия манастир. На 8 март се разболях много тежко, разкашлях се ужасно още на четвъртия ден.

Наистина се изплаших и взех решението да се преместя тук, за да има пространство около мен, чист въздух, планина“, обясни Маринова за Bulgaria ON AIR.

Тя започнала веднага да пие различни лекарства, но не отишла при личния си лекар, защото тогава посещенията бяха забранени. Не смее да определи дали е изкарала опасния вирус, но симптомите й много напомняли за него.

„Първите 10-15 дни тази изолация дори ми се отрази добре, но в един момент създаде повече напрежение. За хора, които са свикнали да живеят активно, това е наистина разрушително. За мен тази изолация е разрушителна“, уточни тя.

Засега не планира да се върне в София, защото няма работа. И използва всеки един момент да си почива и да се зарежда с различни и приятни емоции, далеч от хаоса на големия град.

Източник: hotnews.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.