Мадона втрещи: Откриха ми антитела срещу коронавируса! (виж тук)

Мадона разкри, че има антитела срещу коронавируса
0

Мадона сащиса, имала антитела срещу коронавируса!

Мадона е готова да пътува по време на пандемията. Звездата съобщи в Instagram профила си, че в организма й са открити антитела срещу коронавируса.

Мадона
Мадона разкри, че има антитела срещу коронавируса

„Тези дни направих тест и разбрах, че имам антитела, затова утре тръгвам на дълго пътешествие с кола. Ще отворя прозореца и ще поема въздух, пропит с COVID-19“, заяви 61-годишната изпълнителка.

В същия пост тя разсъждава за човешката природа. „Учудва ме, колко силно ни вълнува какво мислят другите за нас, как да ги предразположим и как да излезем прави от спора. Ненавиждам себе си за такава низост. Искам да се отскубна от робството на преживяванията“, написа Мадона.

В коментарите си мнозина не повярваха, че антитела са открити в попдивата. Досега Мадона не бе говорила, че има коронавирус. Тя бе посъветвана да си направи повторен тест.

През март Мадона записа видеобръщение в своя Twitter, в което тя бе седнала гола във вана с листенца рози, видеото бе озаглавено „Не на дискриминацията – COVID-19“, пише сайтът vesti.bg.

„Коронавирусът не се интересува колко пари имаш, колко известен, забавен и умен си, къде живееш, на колко години си и какъв разказвач си“, казва певицата от ваната.

„Той е велик уравнител, ако корабът потъва, то тогава потъват и всички, които се намират на него“, добавя тя.

Миналата седмица Мадона стана поредната изпълнителка с високи доходи, която отмени всичките си концерти заради пандемията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.