Щерката на Искра Радева се къпе в лукс в палат за милиони! (виж тук)

Щерката на Искра Радева се къпе в лукс в палат за милиони! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Искра Радева си живее като кралица, къпе се в лукс!

Щерката на актрисата Искра Радева – сексапилната Елена Станулова се похвали със скъпо возило подарък. Една от най-обсъжданите дъщери в родния лайфстайл се похвали с мощен автомобил, паркиран в двора на къщата й.

Искра Радева

Дъщерята на Искра Радева живее окъпана в лукс

Наследницата на Искра Радева напоследък е изключително активна в социалните мрежи. Лени, както се представя Станулова, позира най-често от луксозния си дом.

33-годишната сексбомба побърза да се снима с новата си кола като остава тайна кой е мъжът в живота й, който я глези с подобни дарове. Елена упорито крие дали все още е с бащата на сина си, който е спряган за известен мастит бизнесмен.

Преди три години тя дари Искра Радева с внук. Станулова се грижи за малкия Кристиян, но често го поверява и на грижите на именитата му баба, за да може да пътува по света.

Заклещена в дома си заради пандемията, Лени напомни за себе си с предизвикателни снимки. На една от последните тя пише, че всичко ново идва с пролетта, което породи спекулации дали хубавицата не чака второ дете.

Станулова е известна като единствената жена, успяла да разбие сърцето на Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки остава с пръст в уста след като Елена го зарязва, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар