Неадекватна: Радинела Чушева пъпли с токове по поляните! (виж тук)

Неадекватна: Радинела Чушева пъпли с токове по поляните! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мис България Радинела Чушева се появи тотално неадекватна в мрежата!

Тазгодишната носителка на титлата „Мис България“ Радинела Чушева отново успя да привлече безброи подигравателни коментари към себе си, след като се появи с токчета в ливадите.

Радинела Чушева

Радинела Чушева се показа тотално неадекватна

Безмилостни към поредната й издънка, форумци я нападнаха за нелепите фотоси, с които заля социалните мрежи.

Миската качи две снимки от ливади, където е седнала на земята, облегнала се на едно дърво. И в същото време показва крак, обут в прозрачен ботуш и с огромен ток. В същото време, за да прикрие липсата на грим е скрила лицето си огромни слънчеви очила.

Форумците обаче бяха безпощадни към Радинела Чушева и стайлинга. „Щеше да е смешно, ако не беше тъжно“ коментира разочарован господин, а друг допълни: “Нелепо. Объркала е нощен бар с ливада“.

Чушева, която стана популярна преди години като една от адреналинките в „Господари на ефира“, определено е една от най-мразените носителки на титлата „Мис България“.

Още с коронясването си получи тотално неодобрение от сънародниците си заради множеството пластични интервенции, на които се е подложила въпреки крехката си възраст.

Самата тя също призна, че е прекалила с корекциите, но и бе категорична, че титлата й не е платена.

„Ако ставаше толкова лесно, както си купуваме дъвки от магазина, всяка, която си събере пари, ще си купи титлата“, заяви Радинела, няколко дни след като грабна титлата за най-красива българка, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар