За пример: Димитър Бербатов спазва стриктно мерките

За пример: Димитър Бербатов спазва стриктно мерките
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов спазва стриктно мерките за предпазване от коронавирус

Димитър Бербатов спазва стриктно препоръчаните мерки за предпазване от коронавирус. Бившият футболист управлява дори автомобила си с ръкавици.

Преди дни той бе засечен да шофира с бели ръкавици за еднократна употреба колата си, която струва цяло състояние.

Бербо се оказа изключително дисциплиниран по отношение спазването на мерките срещу заразата с коронавирус. Той шофира с ръкавици  заради пандемията.

Благоевградчанинът носи и маска за лице, с която не се разделя дори на открито. Още преди слизането си от колата си, той надлежно покри лицето си с маската.

Бербатов продължава да спазва мерките за безопасност, въпреки че вече отпадна наредбата за носене на маска на открито. Той спазва стриктно и предписанията за дистанция. Това стана ясно при разминаването му с друг човек на столичен паркинг, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.
Спортистът използва ръкавици и за да изтегли пари от банкомата, като ги третира с препарат, за да не замърсява телефона си. И очевидно вече е свикнал да изпраща съобщения с покрити ръце.

Футболната гордост на България не се притеснява, че феновете му могат да го видят неглиже. За да си изпълни задачите, той шофира по анцуг, маратонки и суитшърт с елече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар