Васил Божков подарил мезонет на Лилана (Подробности)

Васил Божков подарил мезонет на Лилана (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Лилана осребрила връзката си с Васил Божков с луксозен имот на топ локация

Лиляна Деянова, по-известна като Лилана, осребрила връзката си с милионера Васил Божков с луксозно жилище в столицата. Бившата певица се уредила с мезонет на топ локация. Жилището, което й е подарък от хазартния бос, се намира в престижния столичен квартал „Лозенец“, само на крачки от хотел „Маринела“.

Запознати разкриват, че Лилана обитава луксозния мезонет от 10 години. По онова време тя все още не се е занимавала с европроекти. Това автоматично отхвърля вероятността тя да се е сдобила с жилището със средства от еврофондовете. Приближени до нея разкриват, че апартаментът е подарък от Васил Божков, пише ПИК.

Както вече стана ясно, бившата певица и любима на хазартния бос, остава в ареста. В края на април месец тя бе задържана заедно със своя брат и съдружника си. Лилана е обвинена за източване на еврофондове. Обвиненията срещу нея са за присвояване на суми в особено големи размери. Брат, който е по-известен като Скилъра, успя да се измъкне. Той излезе на свобода срещу гаранция в размер на 100 000 лв.

След обиск в офисите на фирми, свързани с Лилана, разследващите се натъкнаха на специални устройства. Експертиза ще установи тяхното приложение. Едва след излизането на резултатите ще стане ясно дали тези устройства са били използвани за незаконно подслушване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар