Щерката на Гала заживя в тузарски палат

Щерката на Гала заживя в тузарски палат
5 (100%) 1 vote

Мари – дъщерята на Гала, замени апартамента на майка си с тузарски палат

Гала и дъщеря й Мари вече не живеят под един покрив. Младата дама замени апартамента на майка си с палат в покрайнините на Витоша. Наследницата на блондинката заживя по един покрив с Джуджи. Това стана ясно от включването на Джуджи в предаването на Гала по скайп. Пухкавата блондинка разказа как е прекарала рождения си ден.

“ Този път децата, за които знаеш, че живеем с тях вкъщи, настояваха за тържествена вечеря“, сподели дружката на Гала в ефир.

Джуджи разкри, че Мари вече живее заедно със семейството й. В ефир бяха показани и кадри, на които се вижда как влюбените са се уединили на кресло край прозореца.

Преди включването на Джуджи, едва ли някой е подозирал, че Мари живее под един покрив с нея.

Гала многократно е споделяла, че желае да прекарва повече време с дъщеря си, но не успява заради натоварения си график. Водещата често споделя, че не е усетила кога щерка й се е превърнала в истинска жена.

В крайна сметка тя дала благословията си младите да живеят под един покрив. Щастието й от този факт си пролича от усмивката й, когато Джуджи разказваше в ефир за тържествена вечеря за рождения й ден с мъжа й Константин Маринов, сина им Константин и приятелката му Мари, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар