Адвокатът на близките на Милен Цветков направи нови разкрития

Адвокатът на близките на Милен Цветков направи нови разкрития
5 (100%) 1 vote

Менко Менков – адвокатът на семейството на журналиста Милен Цветков, направи нови разкрития за смъртта му

Адвокатът на семейството на Милен Цветков – Менко Менков направи нови разкрития за трагедията с журналиста.  Той заяви, че този път справедливостта ще възтържествува заради всички подобни случаи в страната ни.

Менков заяви, че е поел случая, тъй като познава Цветков от години и се е чувствал морално задължен. Адвокатът добави, че трудно дава обещание в правото, но този път е обещал на близките на Милен Цветков, че справедливостта ще възтържествува.

В ефира на бТВ той разкри, че семейството на покойния журналист не търси отмъщение, а единствено желае това да не се случва повече.

Менко Менков е категоричен, че се изисква голяма сила, за да кажеш подобно нещо след преживяното.

От думите му стана ясно, че за подобно престъпление с умисъл, законът предвижда наказание за лишаване от свобода между 10 и 20 години.

Адвокатът поясни, че е установена пробата на четири вида наркотични вещества, но в случая има значение и кога са употребени. Менков заяви, че влиянието на наркотика е въпрос на доказване. Конкретно за случая с убиеца на Милен Цветков, адвокатът заяви, че наркотичните вещества са взети до 24 часа преди извършване на деянието и това се приема за професионална употреба на опиати. Дрогираният шофьор е приел наркотичните вещества тенденциозно, счита адвокатът и добавя, че извършителят на престъплението е подходил с умисъл. Това се потвърждава и от факта, че той е управлявал с изключително висока скорост и мощно моторно превозно средство, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар