Раят е пътят на тези зодии!(Вижте вие за къде сте-част 2)

Ад или Рай, ето кои зодии къде отиват, сн. Фейсбук
0

Зодиите отиват директно при ангелите или към пъклото в отвъдното

Ето кои представители на зодиите директно акостират в царството небесно и кои нямат тази привилегия.

Деликатни, тактични чаровници, нищо чудно че вие, Везни, сте директно за Рая. В небесното царство за нужни такива като вас-добри, мили, спокойни, симпатични и спретнати хора.

зодии
Ад или Рай, ето кои зодии къде отиват, сн. Фейсбук

Там ангелите ще ви дадат да избирате от най-разкошните криле, а ореолът ви ще е марков.

Дори и да сте прексалено суетни, това няма да ви попречи директнно да влезете в Рая. А и лицемерието не е достатъчна причина да попаднеет в пъклото, нали?

С манипулации може все пак и Скорпиона да се промекне в Рая. Но веднага променете начина си на живот!Откажете се от вредниет навици и плановете си за мъст.

Нищо че хората сами са си виновни, щом ви ядосват така. Вие си знаете как да манипулирате и най-хитрите.

Няма такова нетактично същество като Стрелеца. Всички знаем, че нанасяте обиди с най-добрите намерения-понеже искате да сте откровени.

Не сте лоши по душа, но знаете, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Излишно е да казваме къде ще попаднете след смъртта. Вие си знаете и сте убедени, че ще е в рая.

Козирозите ас упорити и мрачни, егоцентрични, но това не са смъртни грехове, които ще ви попречат да стъпите в рая. Това, че обичате да се катерите нагоре по стълбата към небето също не е фатално.

Но това, че искате да убиете родителите си, че като малък са ви наказвали за белите, може да натежи в полза на врящия казан. Особено ако сте пристъпили към изпълнени ена пъкления си план, пише „За жената”.

За Водолея е въпрос дали иска да е в Рая. Понеже всички представители на знака за крайни, всичко зависи докъде сте стигнали в своя войнстващ поход към истината исветлината.

Ако философията ви отрича убийството, дори на досадника, значи един ден ще търкате криле с ангелите. Въпросът е дали искате това.

Рибите само мързелят ще ги спъне към Рая. Защото няма да спрат да изневеряват на партньора си. И няма да могат да спрат да пият, въпреки че са дали обещание за противното.

Просто защото нямат воля и тнова се знае от всеки. Всъщност няма смисъл да кандидатствате за Рая, защото в мечтите си сте вече там.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.