Бойко Борисов побесня заради случката с ген. Мутафчийски

Гласувайте за статията

Премиерът изрази възмущението си видимо разгневен

На днешния извънреден брифинг, премиерът Бойко Борисов побесня заради случилото се с ген. Венцислав Мутафчийски.

„Изобщо нямаше да развалям на хората празничното настроение, ако не съзират поредния умисъл. Щабът никога не е бил разформирован“, категоричен бе той.

Бойко Борисов

Премиерът изрази възмущението си видимо разгневен

„Щабът е доста голям. Част от Щаба всяка сутрин се явява в лицето на неговия председател, информира и се задават въпроси. Преди това Щабът първо се среща с мен. Всяко нещо се обсъжда по стотици пъти, докато не се намери пълен консенсус и тогава те слизат и обявяват това, което трябва“, подчерта Бойко Борисов.

„От две седмици Щабът ме умолява да спра гаврата всяка сутрин с тях. Много хора идват тук да се заяждат с тях“, каза той и добави: „Умолявам ви, това да го прекратите и да работя по друг начин“, такъв смс ми прати Мутафчийски, подчерта Бойко Борисов.

Той уточни, че по време на вчерашния брифинг с Арнаудова, той, заедно с ген. Мутафчийски, са били заедно и са работили до 10:30 ч.
„Днес правим правителствено съвещание с Щаба. С него по няколко часа си опонираме как и по какъв начин да пуснем парковете и планината“, уточни Борисов.
„Всеки ден – вечер в 00:00 ми дава колко са заразените и починалите. После сутрин в 7:00 пак това ми се казва.
Това е без заплащане, без събота, без неделя, без почивен ден, докато някои толупи спят до обяд и ми задават въпроси после“, гневно заяви премиерът.

„Един от най-добрите ми приятели написа заглавие „Убиха генерала?“. Какво е това? Щабът работи на пълни обороти. Горанов всеки ден натиска да отпускаме – дали фитнеса, дали спорта на открито“, гневи се премиерът.

Според него няма никаква светлина в тунела, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар