Меган Маркъл разкри истинската причина за отказа й от кралските привилегии

Гласувайте за статията

Очевидно тя е недолюбвана в британския кралски двор

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл най-накрая разкри истинската причина, поради която се отказа от кралските привилегии и се премести в САЩ.

Източник от обкръжението на бившата актриса твърди пред изданието „The Daily Mail“, че тя не е могла да понесе тормоза, на който е била подложена от страна на британската жълта преса.

Меган Маркъл

Очевидно тя е недолюбвана в британския кралски двор

„По думите й, медиите са се отнасяли с нея несправедливо, обвинявали са я за всичко, дори и за начина, по който е докосвала корема си, докато е била бременна“, казва той.
Припомняме, че съпругът на Меган Маркъл – принц Хари също не харесва таблоидите и има защо. Според него именно те са виновни за смъртта на майка му.

Хари многократно се е оплаквал на кралица Елизабет II и на принц Чарлз за тормоза, на който е подложена половинката му. За негово огромно съжаление обаче, той така и не дочакал помощ от тях.

„Тя казва, че никой не е приемал оплакванията му сериозно“, сочи информаторът.
„Те нямаха друг избор, освен сами да се заемат с решението на този проблем“, добавя той.

Меган твърди, че кралското семейство би взело мерки, ако това се бе случило с Кейт

Според Меган Маркъл, кралското семейство не би толерирало подобно отношение към Кейт Мидълтън.
„Ако Кейт беше подлагана на постоянни критики, никой нямаше да се примири с това. Политиката към пресата щеше да бъде преразгледана, а медиите, които я атакуват – закрити“, добавя източникът.

Бившата актриса била убедена, че това се дължи на факта, че още от самото начало никой в Бъкингамския дворец не я харесвал. За разлика от нея, Кейт се радва на подкрепата на кралицата още от самото начало.

Приятелите й твърдят, че единствената й опора към днешна дата, е принц Хари. Между другото, самият той в една от публичните си изяви посочи лошото отношение на медиите към Меган като една от причините за отказа им от кралските си задължения и преместването им в САЩ.

Междувременно, миналата седмица се състоя първото заседание по делото на херцозите на Съсекс срещу четири британски издания, сред които и „The Daily Mail“.
Към въпросния таблоид Маркъл има специално отношение заради личното писмо до баща й Томас, което медията разпространи.

За да спечели съдебната битка, съпругата на принц Хари е събрала блестящ екип. В него влиза и адвокатът Дейвид Шерборн, който веднъж защитаваше принцеса Даяна в съда.
Херцогинята признава, че никой в кралското семейство не е останал изненадан от решението й да започне дело срещу изданията, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар