Мадона с тест за коронавирус (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Мадона тръгва на пътешествие с колата

Попдивата Мадона съобщи в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, че в организма й са открити антитела срещу коронавируса. „Тези дни си направих тест и разбрах, че имам антитела, затова утре тръгвам на пътешествие с кола, ще отворя прозореца и ще поема въздух, пропит с Covid-19“, заяви 61-годишната изпълнителка.

В същия пост певицата разсъждава за човешката природа. „Учудва ме, колко силно ни вълнува какво мислят другите за нас, как да ги предразположим и как да излезем прави от спора. Ненавиждам себе си за такава низост. Искам да се отскубна от робството на преживяванията“, написа Мадона.

В коментарите си мнозина не повярваха, че антитела са открити в попдивата. Досега Мадона не бе говорила, че има коронавирус. Тя бе посъветвана да си направи втори тест.

През март Мадона записа видеообръщение в официалния си акаунт в социалната мрежа Туитър. В него тя бе седнала гола във вана с листенца рози. Видеото бе озаглавено „Не на дискриминацията – Covid-19“, пише MLive.com.

„Коронавирусът не се интересува колко пари имаш, колко известен, забавен и умен си, къде живееш, на колко години си и какъв разказвач си“, казва певицата от ваната. „Той е велик уравнител, ако корабът потъва, то тогава потъват и всички, които се намират на него“, добавя тя.

Миналата седмица Мадона стана една от многото изпълнители с високи доходи, които отмениха всичките си концерти заради пандемията, която в момента е завладяла целия свят, предават от vesti.bg.

Мадона обяви, че има антитела срещу коронавируса сн. Инстаграм

Мадона обяви, че има антитела срещу коронавируса сн. Инстаграм

Откакто сме в извънредно положение, Мадона води свои „карантинен дневник“ и го публикува в официалните си профили в социалните мрежи. В него тя споделя със своите фенове различни свои мисли или пък как протича деня й по време на изолация.

 

View this post on Instagram

 

#staysafe #staysane

A post shared by Madonna (@madonna) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар