Слави Трифонов потроши над 2 млн. лева в телевизията си

Гласувайте за статията
Дългия плащал всеки месец по 350 бона, за да я има телевизията му

Шоуменът Слави Трифонов е загубил над 2 млн. лева от старта на телевизията си „7/8“ до този момент – пише в. „Уикенд“, като се позовава на хора от най-близкито му обкръжение. Само за няколко месеца живот медията е успяла сериозно да изтъни банковата сметка на новопоявилия се политик – отбелязва изданието.

Слави Трифонов признал пред хора от екипа си, че ситуацията е трудна и че надали ще могат да издържат повече от година. Месечно телевизията гълтала около 350 хил. лева, като рекламните приходи се равнявали едва на 15-20 бона. Останалите средства Дългия донаждал от джоба си. Спонсори нямало, тъй като големите бизнесмени се притеснявали да инвестират в канала му. Затова и единствената опция на шоумена занапред била участие в изборите.

Междувременно Слави Трифонов обяви, че обмисля отново да събере, бившите си колеги, минали през „Ку-ку бенд“ за поредния грандиозен концерт в зала „Арена Армеец“. Оказа се, че феновете с нетърпение очаква грандиозната проява. Докато страната е в извънредно положение обаче, Дългия и екипът му обмисляли концертът да бъде на открито.

Според проучвания партията на Слави „Има такъв народ“ ще получи вота на около 6,8 процента от гласувалите. Социолозите обаче смятат, че в период на предизборна кампания формацията на Дългия ще повиши рейтинга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар