Илиана Раева стана баба за трети път (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Илиана Раева с трето внуче

Днес Илиана Раева и Наско Сираков станаха баба и дядо за трети път. Това съобщи самата Илиана в официалните си профили в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук. Раева разкри и името на третото си внуче.

„Днес станахме баба и дядо за трети път! Добре дошла, прелестна Асияна! Бъди жива, здрава, силна, смела, красива, добра, изпълнена с любов и силна вяра! Бъди благословена! Бъди радост и божествено ухание за мама Вили, тати Жоро, кака Илиана, дядо Асен, баба Жени, баба Илиана и деди Наско! Добре дошла в голямото ни задружно семейство! Бог и Богородица да бдят над теб! Бъди!“, написа щастливата баба само преди няколко минути, за да съобщи хубавата новина на всички свои фенове и последователи в мрежата.

Илиана Раева стана баба за трети път сн. Инстаграм

Илиана Раева стана баба за трети път сн. Инстаграм

Илиана сподели снимка на щъркел на розов фон, който носи бебе. Към публикациите веднага заваляха хиляди пожелания към малката Асияна, както и към щастливите баба Илиана и дядо Наско. Малката принцеса е втора дъщеря за Виолета Сиракова и нейният любим Георги Коруджиев. Те вече имат едно момиченце, което носи името на баба си Илиана. В началото на карантината на бял свят се появи и малката Емили, която е първо дете за Славея Сиракова и нейният любим мъж. Семейството на Илиана Раева се разраства и това няма как да не я прави щастлива в тези трудни времена, когато хората имат нужда и от такива положителни моменти като раждането на деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар