Приятели на Меган Маркъл свидетелстват в съда за писмото до баща й (Още разкрития)

Приятели на Меган Маркъл свидетелстват в съда за писмото до баща й (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Стартира делото на Меган Маркъл и принц Хари срещу британските таблоиди

Стартира делото на Меган Маркъл и принц Хари срещу британските медии. Съдебният процес между херцозите на Съсекс и британските таблоиди набира скорост и се заплита все повече. Напомняме, че принц Хари и Маркъл решиха да съдят четири издания, сред които и „Daily Mail“, публикували личното писмо на херцогинята до нейния баща Томас Маркъл.

Защита

В своя защита таблоидът заявил, че Меган сама позволява на близки приятели „да знаят подробности около писмото“, а също така предвид кралския й тогава статут, има законен публичен интерес към нея и семейните й отношения.

Меган Маркъл твърди, че нейните приятели, имената на които не назовава, публично са разкрили конфиденциална информация без да я уведомят. Съгласно съдебните документи, херцогинята „не знаела, че нейните приятели са дали интервю на „People“, още повече не очаквала някой да коментира писмото“.

В отговор таблоидът отбелязва, че херцогинята е позволила на близките си да споделят подробности около писмото пред „People“ и затова ги приканва да се явят в съда.

Доказателства

Но не само приятелите на Меган ще трябва да свидетелстват в съда. Тя също може да бъде призована да свидетелства. Адвокатът на Маркъл обясни, че неговата клиентка е готова да предостави необходимите доказателства при всяко от предстоящите изслушвания. Според защитниците й, медийните публикации са злоупотреба с лична информация и са накърнили авторските й права.

Първото изслушване по съдебното дело започна преди дни във Върховния съд в Лондон. Но заради извънредното положение, изслушването е минало с видео, което е съвсем нов метод за разглеждане на дела, предават от tialoto.bg.

Приятели на Меган Маркъл свидетелстват в съда за писмото до баща й Томас Маркъл сн. YouTube

Приятели на Меган Маркъл свидетелстват в съда за писмото до баща й Томас Маркъл сн. YouTube

Извънредното положение обаче не пречи на Меган и Хари да изпълняват своите задължения от вкъщи. Благодарение на социалните мрежи херцогинята на Съсекс дори се включи от дома си и подкрепи жена, която си търси работа, малко преди интервюто й, за да й пожелае късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар