Кирил Добрев с градинско парти за РД (Вижте го с цялото семейство – Снимка)

Гласувайте за статията

Социалистът чукна 48 сред най-близките си

Кирил Добрев отбеляза рождения си ден с градинско парти. Зам. председателят на БСП пусна снимка от празника си и показа как прекарва вкъщи с най-близките си.

Социалистът се похвали с кадър от рождения си ден като написа послание, с което направи равносметка на живота си до тук.

Скрийшот: Фейсбук

На фотото Кирил Добрев позира с половинката си Антония, двете си деца и сестра си Мариана и нейната щерка Димана. Не липсва и торта за празника, на която е сложено числото 48, отбелязващо годините на политика.

Снимка: Фейсбук

На заден фон се вижда приказната градина в дома на Добрев. В която той и фамилията му се наслаждават на топлото време, дишат чист въздух и събират така полезния витамин Д в това вирусно положение.

За първи път от доста време семейство Добреви се събира в пълен състав.  Синът Николай, който е кръстен на починалия си дядо се върна от Острова където завърши висше образование и успешно се дипломира в края на миналата година в престижно учебно заведение.

Кирил Добрев има възможността да се радва на огромен двор по време на карантина, а шефката му Нинова се хвали с просторната си тераса в софийския си апартамент. Лидерката на левицата я е превърнала в ботаническа градина. Нейни комшии разкриват, че е засадила повече от 30 луковици на зюмбюли, предават от Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар