Деси Радева стана студентка

Деси Радева стана студентка
5 (100%) 1 vote

Съпругата на президента Румен Радев – Деси Радева стана студентка

Въпреки, че е на 50 години, Деси Радева реши да стане студентка, научи е „Ретро“. Първата дама се записала миналата есен в Софийския университет. В момента тя следва магистратура там. Съпругата на президента се е спряла на специалност, която не е особено популярна – „Политически патологии на глобализиращия се свят“.

Обучението по нея е с продължителност от два семестъра. Това означава, че до няколко месеца Деси Радева ще е дипломиран магистър.

Лекциите се провеждат дистанционна форма. Вероятно първата дама умишлено е избрала тази специалност, тъй като не желае да се набива на очи и да става обект на подигравки заради решението си да стане студентка на 50 години.

Лекциите по тази специалност са изцяло на английски език. Таксата на семестър е 1400 лева. Вероятно Румен Радев финансира образованието на съпругата си, тъй като самата тя е декларирала пред НАП месечна заплата в размер на 1000 лева.

От президентството коментират, че изборът на Радева не е случаен. След като завърши тя ще се опита да започне политическа кариера. Завършилите тази специалност имат възможността да се реализират в сферата на сигурността, политиката, държавната и местната власт, медиите и неправителствените организации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар