Ненчо Балабанов без хонорар заради дългове

Ненчо Балабанов без хонорар заради дългове
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов няма да получи и стотинка от хонорара си от „Ол инклузив“

Ненчо Балабанов остана без хонорар от „Ол инклузив“. Цялата сума, за която той се е договорил с продуцентите, ще отиде за погасяване на финансовите му задължения.

Актьорът, който е на 39 години, има два ипотечни кредита. Всеки от тях е на стойност по 100 000 евро. Заедно с лихвите и другите такси сумата, която той ще върне на банката, възлиза на половин милион лв. Срокът за връщане на кредитите е 30 години.

Но въпреки това актьорът, който е родом от Котел,  не се оплаква. Той изтеглил първия си заем през 2001 година, малко преди раждането на сина му Богомил.

Тогава Ненчо бил женен музикална педагожка Ралица, която е по-голяма от него с цели 11 години. Тя има и дъщеря от предишния си брак. Още тогава актьорът й предложил да теглят кредит за покупка на жилище.

Малко след раждането на сина им, двамата се разделиха. Тогава Ненчо Балабанов постъпи като истински кавалер и отстъпи жилището на бившата си жена с ангажимента той да изплати ипотеката.

Години по-късно той изтегли още 100 000 евро, за да си купи собствено жилище. Това е причината комикът да не отказва нито един работен ангажимент. Той работи по няколко проекта едновременно, за да успее да покрие вноските си по кредитите, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар