Кризата удари и Дарина Павлова

Кризата удари и Дарина Павлова
5 (100%) 2 votes

Дарина Павлова също се оказа засегната от кризата

Дарина Павлова, която се слави като една от най-богатите българки, също се оказа засегната от кризата. Вдовицата на Илия Павлов започна да разпродава имотите си. За последно тя се събра с децата си през месец март. Поводът за събирането им бе решението да продадат луксозния си апартамент в Рим.

Само преди дни Дарина Павлова е обявила имота за продан. Той се намира в дворец, построен през 1800 година. В него се намират две от най-известните заведения в Рим. Последният голям купон в луксозния апартамент бе по повод 50-ия рожден ден на милионерката. На партито виден гост бе Силвио Берлускони.

Имотът е с площ от 430 кв.м. Разполага с пет спални, пет бани, огромен дрешник, кухня и просторен хол. Към него има и две паркоместа в двора на двореца.

Според експертите в сегашната ситуация трудно се продават имоти. Поради тази причина Дарина Павлова се опитва да намери наематели на жилището си срещу 12 500 евро месечен наем. Самата тя в момента живее в друго жилище под наем в Рим.

Мадам Мулти споделя, че няма нужда от голям апартамент, тъй като живее сама и разходите за поддръжката на подобен имот са твърде високи. Заради криза тя освободи от длъжност и секретаря си Сандро Рубини, който дълги години работеше за нея, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар