Изплуваха пикантни разкрития за любовния живот на ЛиЛана

Изплуваха пикантни разкрития за любовния живот на ЛиЛана
5 (100%) 1 vote

Пикантни разкрития за любовния живот на ЛиЛана видяха бял свят

ЛиЛана, която се сдоби с обвинения за източване на еврофондове, е имала страстна връзка с известен футболист. Бившата певица е имала афера с него преди да стане любимка на Васил Божков, пише HotArena.

Тя самата не крие, че е била лудо влюбена в халфа на „Левски” Мартин Станков и преди време дори го призна в свое интервю. За него блондинката каза, че е бил първата й любов.

Но Мартин предпочете вдовицата на Емил Кюлев – Весела. Той набързо заряза ЛиЛана и сключи брак с милионерката. Но певицата успя да излезе с достойнство от тази ситуация, заявявайки че връзката им не може да се определи като сериозна.

Запознал ги общ приятел. Но в началото ЛиЛана, която по онова време работеше в музикалната телевизия ММ, не би никак впечатлена от Мартин.

Едва след като той спрял да й обръща внимание, тя започнала да тича след него. Говори се дори, че Весела изпращала заплашителни съобщения на певицата, тъй като ревнувала съпруга си от нея.

По време на скандалното си участие в Биг брадър, бившата певица призна, че е имала връзка с футболист. Но всичко приключило след като тя станала свидетел на гнусна случка между любимия й и друг мъж. От думите й не стана ясно дали говори за Мартин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар