Диляна Попова се показа с нов мъж (Папарашки снимки)

Диляна Попова се показа с нов мъж (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Папараци щракнаха Диляна Попова с нов мъж

Диляна Попова се показа с нов мъж. Моделката бе засечена от папараци на „България днес“, докато се радва на компанията на друг мъж. Непознатият я придружи до супермаркета и дори взе част от покупките й.

Моделката се появи на срещата им със спортно облекло и без грим. Това потвърждава съмненията, че двамата очевидно са близки. През цялото време Диляна Попова и придружителят й бяха с маски. Но след излизане от магазина моделката прецени, че може да рискува и свали маската си.

Засега остава загадка кой е мистериозният мъж до Попова и какви са отношенията им, пише „България днес“.

По последна информация, моделката се е събрала с бащата на сина си Борил. Двамата с Блатечки лично потвърдиха новината. Актьорът окончателно реши да зареже съпругата си и да се върне при Диляна. Появиха се дори слухове, че двамата възнамеряват да скрепят връзката си с още един наследник.

Миналото лято влюбените си подариха романтична почивка в Испания. Тогава дружка на Диляна й пожела в мрежата да се върне с подарък бебе.

Малко преди обявяването на извънредното положение, Асен Блатечки купи апартамент на Диляна Попова. В жилището вече тече усилен ремонт и много скоро влюбените ще се преместят там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар