Димитър Рачков пръсна цяло състояние заради коронавируса

Димитър Рачков пръсна цяло състояние заради коронавируса
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков трепери да не пипне коронавируса

Димитър Рачков пръсна цяло състояние заради коронавируса. Сумата, която той похарчи, не е за благотворителност. Комикът, който търпи колосални загуби заради пандемията, похарчи 1000 лева заради вируса. Той трепери от страх да не пипне коварната зараза. Това е причината редовно да се изследва.

Бившият на Мария Игнатова е похарчил 1000 лева за тестове за коронавирус. Оказа се, че той е хипохондрик и постоянно си въобразява, че може би е пипнал коварния вирус. За да е спокоен, комикът редовно си прави тест, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Най-голямото му притеснение идва от неговата изява в „Като две капки вода“. В шоуто Димитър Рачков работи в голям екип и вероятността някой да се разболее и да зарази останалите, не е никак за подценяване.

За да е спокоен, че е напълно здрав, комикът решил да се тества всяка седмица. Без дори да се замисля колко ще му струва това, през седем дни той посещава столична лаборатория, където се изследва за коронавирус.

За разлика от него, колегата му Зуека няма подобни притеснения. Той също осъзнава опасността, но не изпада в паника при мисълта, че може да се зарази. Зуека е от хората, които предпочитат да не се тревожат излишно, обременявайки съзнанието си с тревожни мисли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар