Принц Хари: Животът ми се обърна с главата надолу! (Вижте драмата му) Преглеждания: 3311

0
5/5 - (1 vote)

Внукът на Елизабет II призна, че се чувства изгубен

Приятел на принц Хари  даде интервю за престижното британско издание The Telegraph, но при строга анонимност. Според него херцогът на Съсекс  се оплакал, че живота му е обърнат с главата надолу след напускането на кралското семейство на 31 март.

Двойката обяви намеренията си да заживее в чужбина на на 20 януари тази година. След като накрая се установиха в Лос Анджелис принцът трудно свиква да живее там, след такъв рязък обрат в живота си.

„Той каза на приятелите си, че не може да повярва какво му се е случило. Беше щастлив когато служеше в армията, след това срещна Меган и с нея се почувства прекрасно. Но никога не е мислил, че реалността ще се окаже такава”, твърди анонимния източник пред изданието.

Принц Хари и Меган
Снимка: Инстаграм

Хари винаги е разказвал за преживяванията си в армията и споделя, че му липсва другарството както и постовете, които заемаше като военен. Той бе принуден да се откаже от военните си назначения при сделката с кралицата. Въпреки, че запази някои от титлите си не му бе позволено да съдейства на армията, с която беше свикнал, предават от elle.ru.

Хари не обвинява жена си за тези промени. Като женен той защитава  съпругата си, която бе нападната от медиите на няколко пъти. И макар, че в реч на благотворително събитие обяви, че абдикацията е само негово решение все пак остава подозрението, че херцогът не е бил наясно как това ще се отрази на живота му и военната кариера, отбелязва приятелят му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.