Нова драма в семейството на Жени Калканджиева

Търпението й се изчерпа тотално
0

Търпението й се изчерпа тотално

По всичко личи, че търпението на Жени Калканджиева е тотално изчерпано по отношение на съпруга й Стефан Манов, по-известен като Тачо.

След като Тачо се забърка в поредната изцепка – зверски пиянски побой в Бояна, Жени Калканджиева му би шута. Припомняме, че на 17 април Тачо бе задържан в 6-то РПУ за срок от 24 часа. След това той бе пуснат под гаранция.

Жени Калканджиева
Търпението й се изчерпа тотално

Причина за задържането му стана махленска свада със съсед, която възникнала заради силна музика и поздрави с отсрещния блок.

Мъжът на шестата по красота в света дълго се поздравявал с музикални парчета със съседите. Естествено музиката била доста силна, което разгневило съседът, живеещ под Тачо – Георги. Той вдигнал скандал на Стефан и от гневни реплики, двамата стигнали бързо до размяна на юмруци и ритници в лицето.

Покрай кварталния пиянски бой обаче, изплува и друга семейна тайна, пазена от шефката на „Визаж“ и съпругът й Стефан Манов-Тачо. Всички са наясно, че двойката имат поредица от събирания и раздели през годините.
Оказа се обаче, че двамата са разделени, но към момента не коментират темата за развод. Предпочитали да живеят отделно един от друг, пише „Уикенд“.

На видео от екшъна между Тачо и Георги ясно се чува как пияният Манов крещи на набития Георги: „Ти ли ще ми викаш полиция, бе?!“ и се вижда как налага съседа си.
В същото време стана ясно и че Георги далеч не е цвете за мирисане.

Преди години той лъсна в репортаж на „Господари на ефира“ като перверзник, залъгвал жени за платен секс.
„Аз съм с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите“, е единственият коментар за момента, направен от Жени Калканджиева, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.