Майката и гаджето на Кристиан Николов се хванаха за косите

Гласувайте за статията

Николова обвинява Симона за провала на синчето си

Майката и гаджето на убиеца на Милен Цветков – Кристиан Николов, се хванаха за косите.

По всичко личи, че в най-скоро време гаджето на Кристиан Николов – Симона Цветкова, ще излезе най-черния дявол в тази случка. Според запознати не е изключено именно тя да се окаже първопричината за трагичния инцидент, при който журналистът Милен Цветков изгуби живота си навръх Великден (19 април) пред столичния мол „Парадайс“.

Кристиан Николов

Николова обвинява Симона за провала на синчето си

От профила на бунтарката в социалните мрежи ясно личи култ към сатанизма. Запознати сочат, че Симона Цветкова била открито обвинявана от майката на Кристиан Николов – Десислава Николова. Според обвиненията на Николова именно Симона била тази, която разтурила уж невинното й като момина сълза синче.

Тук е мястото и да припомним, че доколкото може да се вярва на защитника на Десислава Николова – адв. Константин Симеонов, който е защитник и на банкера-беглец Цветан Василев, майката не е била наясно, че синът й употребява наркотици.

Всеки сам за себе си може да си направи сметка за истинността на това твърдение като се има предвид, че по-рано в медиите се появи информация, че Кристиан Николов добил популярност в училище със скандална снимка в социалните мрежи как пуши марихуана в църква. Другото скандално в този случай е, че след като е бил отстранен от учебното заведение, той е продължил обучението си в елитната 91 НЕГ „Проф. Константин Гълъбов“ (Първа немска гимназия). Всеизвестно е, че тя е една от най-реномираните гимназии в България.

Започна се голямото прехвърляне на вината

Очевидно това твърдение е поредният адвокатски трик за смекчаване на вината и пропуските на винпромската шефка във възпитанието на сина й. несъмнено при всяка майка, която е загрижена за отрочетата си, би светнала червената лампичка още щом хвърли бърз преглед в социалния профил на Симона. Този профил изобилстващ със смущаващи снимки на наркотици и сатанински знаци. Все пак нали същата е била гласена за снаха на мадам Десислава Николова.

Вместо това обаче Николова обвинявала проекто снаха си, че е тласнала синчето й към забранените вещества. Припомняме, че именно след употребата на коктейл от наркотици, Кристиан ликвидира Милен Цветков. Кръвната му проба след катастрофата установи наличие на 4 вида наркотици – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

Според запознати, във фаталния ден Кристиан тръгнал да вози гаджето си към дома й, за да се преоблече. Този курс се наложил, след като цяла нощ празнували на Витоша рождения ден. Почитателката на Сатаната е имала рожден ден на 13 април (понеделник), но празненството било отложена за уикенда.

След катастрофата, Симона Цветкова избяга от местопроизшествието, но на следващия ден бе задържана. 21-годишната студентка отказа да съдейства на разследващите, заедно с другия пътник в джипа-катафалка – Георги Иванов.

В крайна сметка годеницата на дрогирания Кристиан бе пуснати срещу гаранция от 10 хил. лева, но с обвинение – „затаяване на истината“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Майката и гаджето на Кристиан Николов се хванаха за косите”

  1. Нели

    май 04. 2020

    Тая пък как се е хванала тоя Симеонов. Адвокат на доказан престъпник не е много добре партия за такъв деликатен процес.

  2. Стоян

    май 04. 2020

    Адвокатът е защитник и на банкера-беглец Цветан Василев – супер реклама!

Добавете коментар