Динко Вълев за ген. Мутафчийски: До вчера никой не го знаеше кой е! Преглеждания: 2919

0
5/5 - (2 votes)

Динко Вълев скочи в защита на ген. Мутафчийски

Динко Вълев, който нашумя като ловеца на мигранти, бе гост в предаването на Крум Савов по телевизия 7/8.

Той заяви, че се е посветил на семейството и бизнеса си.

„Не съм ловец на мигранти. Единственото, което правя е да си гледам работата и семейството. Имам морги за камиони и автобуси. Имам бизнес и в Щатите“, сподели младият мъж пред Крум Савов. Той не скри, че е почнал буквално от нулата. Имал само 300 лева, когато започнал да обикаля блоковете и да издирва собствениците на изоставени коли.

„Купувах ги по 150 -200 лева. Продавах ги по 400 лева. Купих един автобус и го продадох. И от тогава съм продал над 10 000 автобуса“, разказва още Динко Вълев, цитиран от БЛИЦ.

Той коментира и темата за коронавируса. Динко не скри, че това се е отразило и на бизнеса му със спада на цената на желязото, което само преди месеци е струвало 40 стотинки, а сега двойно по-малко.

Младият мъж разкри, че се занимава с износ на желязо по вода. Той не скри, че му липсва свободата и добави, че у нас дневно умират над 100 човека и без пандемията.

Динко обяви категорично, че е на страната на ген. Мутафчийски.

„Кой ще го заплашва генерала, какво е виновен той?! Човекът е много добър. До вчера никой не го знаеше кой е. Сега какво зависи от него? Той иска да ги предпази“, допълни още той.

Динко Вълев сподели, че не би взел пари от бежанец, защото е вярващ човек. Но според него след края на пандемията от коронавирус, бежанците ще започнат да грабят и разбиват.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.