Лъснаха нови скандални разкрития за Десислава Николова

Гласувайте за статията

Именно Божкови били визитната картичка на този й бизнес

Нова порция скандални разкрития за родителката на Кристиан Николов, който уби Милен Цветков – Десислава Николова, излязоха на бял свят.

Оказва се, че майката на 22-годишния Кристиан Николов, който екзекутира Милен Цветков посред бял ден в катастрофа, е събрала в детската си градина „Тути“ една камара елитни отрочета.

Десислава Николова

Таксите са доста солени

Далеч не става въпрос само за наследници на популярни лица от светските и артистични среди, а и на преследвани от закона господа. Един от тези примери е и самият Васил Божков.

Внуците на укриващия се в Дубай хазартен бос обаче вече са били отписани от 5-звездната забавачница, пише в. „Галерия“.
Десислава Николова, която има 50% участие в най-скъпата детска градина в София, трудно е преглътнала разочарованието от абдикацията на Божкови. Преди това тя навсякъде се фукала с присъствието им в елитния списък и тръбяла колко са възхитени от обучението в „Тути“.

Именно Божкови били визитната картичка на този й бизнес, в който инвестирала около милион лева. Радетелката за луксозно възпитание очевидно не се е справила с проблемите на собствения си син. За сметка на това, тя постоянно ухажвала известени майки и татковци.

Десислава Николова останала неприятно изненадана от решението на Божкови. Говори се, че Ива Софиянска първа предложила на мъжа си Антон да преместят в друго заведения Мая и Васил, кръстени на свекървата и на свекъра. Тя се притеснявала от факта, че вече всички знаят къде се намират през деня наследниците на Божков.

Тв водещата се страхувала, че децата не са в чак толкова сигурна локация, тъй като пред „Тути“ на ул. „Червена стена“ имало само 1 бодигард. Той едва ли би се справил в по-критична ситуация.
Освен това Ива не била много доволна и от нивото на обучение в „Тути“, въпреки, че е английска детска градина.
Софиянска си представяла, че отрочетата й ще овладеят много по-бързо езика на Шекспир, но това не се случило.

Това, което изуми мнозина за детската градина „Тути“, са таксите, които майката на 22-годишния дрогиран шофьор, убил Милен Цветков, е събирала.
От справка на официалния сайт на забавачницата става ясно, че те варират от 2800 до 5200 евро.
На сайта са качени и снимки, които показват в какъв лукс се гледат децата на богатите, пише blitz.bg.

Десислава Николова

В този лукс в детска градина „Тути“ растат отрочетата на богаташите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар